Tilskud og støtteordninger

Mangler du finansiering til udviklingen af din virksomhed eller dine produkter, kan du altid sparre med Business Randers om dine muligheder.

Der findes en lang række offentlige støtteordninger på både lokalt, regionalt og nationalt niveau. Hos Business Randers har vi stor erfaring med at søge midler i offentlige puljer, og kan derfor vejlede dig i den proces. Har du brug for sparring og vejledning i processen, kan du kontakte Torsten Westh, der er erhvervskonsulent og har hjulpet flere af vores klienter gennem ansøgningsprocessen.  

De offentlige puljer har dog sjældent 100% finansiering, og du skal derfor som oftest selv lægge en pose penge, når du søger midler i disse puljer. Pengene gives som oftest til innovationsprojekter eller til medfinansiering af en konsulent med specialviden. 

Derudover kan vi henvise til forskellige eksperter på området, der kan være behjælpelige med alt fra strategisk rådgivning til operationelt arbejde.

Løs udfordringerne

Book et møde med os og få afdækket hvilke løsninger, der findes på dine udfordringer.

  • Mødet er uforpligtende og gratis
  • Vi hjælper med behovsafklaringen
  • Vores fælles styrker sættes i spil
  • Dine udfordringer er i fokus

 

Torsten Westh

Torsten Westh

5210 0925
tw@BusinessRanders.dk
Erhvervkonsulent

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.