Medlemsfordele | Medlemsliste

Mentorer

Her kan du se alle de mentorer vi kan vælge imellem.

Jens Kirk

Direktør Bolig Kronjylland, Bestyrelsesmedlem Pro Developments og William Skilte mm.
Jens har i de sidste 15 år arbejdet med salg, undervisning, ledelse og virksomhedsudvikling. Han har arbejdet i en lang række brancher med både privatkunder, erhvervskunder og offentlige kunder i indland og udland. I min optik er det vigtigste at arbejde med de personlige relationer uanset om det er salg, uddannelse eller ledelse. Jeg er altid nysgerrig og interesseret, løsningsorienteret og mener at dialog er vejen til gode resultater.

Besøg hans Linkedin her

Mathias Tvenstrup

Boligrådgiver hos Danske Bank og tidligere CEO i ScreenBuddy.com - Fra Tanke Til Skærm
Mathias var kun 16-17 år, da han etablerede sit eget firma sammen med en kompagnon, så hans far måtte lægge navn til. Mathias er en stærk kommunikator og brænder for at motivere, inspirere og gøre en forskel for mennesker. Han har modet til at formidle samt holde fast i en vision. Frihed under ansvar, ro og tillid til at løse opgaver selvstændigt uden indblanding. "Bedste kvinde/mand på opgaven er mottoet!"

Besøg hans Linkedin her

Chresta Egeberg Salling

Partner og statsautoriseret revisor ved Kvist & Jensen
Chresta brænder for den personlige rådgivning, som giver den største merværdi for virksomheden. Hun har 20 års erfaring med rådgivning af små og mellemstore virksomheder indenfor alle brancher, herunder regnskab, skatteoptimering, moms- og afgiftrådgivning, selskabsret mv.

Besøg hendes Linkedin her

Emil Bræmer

Founder and partner ConMedia ApS
Emil er en driftig ung mand der allerede har mange erfaringer som iværksætter og virksomhedsleder – bl.a. gennem opbygningen af vækstvirksomheden ConMedia.

Emil er bl.a. stærk indenfor:
- Digital Marketing (B2B)
- Facebook Marketing, Social Media
- Branding, customer relations, value generation

Besøg hans Linkedin her

Jørgen Due Jensen

Due Jensen Management
Med afsæt i et solidt erfaringsgrundlag som adm. direktør i flere forskellige brancher - samt en årrække i bestyrelseslokalerne - fokuserer Jørgen på SMV-segmentet. Den overordnede opgave er at skabe vækst og retning, i samarbejde med ejer og ledelsen i øvrigt. Kombinationen af en uddannelse som produktionsingeniør, civiløkonom samt ledelsesudfordringer i mellemstore virksomheder har givet Jørgen særlige kernekompetencer inden for strategi, forretningsudvikling, organisation og salg/marketing.

Besøg hans Linkedin her

Henning Christensen

Brain Search
Headhunter med mere end 30 års erfaring indenfor Rekruttering. Henning har opbygget et stort og aktivt netværk af forretningsforbindelser og har bl.a. speciale i at rekruttere ledere og specialister samt at udføre personanalyser og HR-opgaver. Han har desuden stor erfaring med bl.a. strategisk og operationel ledelse og med at forstå og klarlægge organisationskulturer.

Besøg hans Linkedin her

Lars Kannegaard

Indehaver af LAKAN, samt ledende udviklingsingeniør, hos Grundfos.
Lars har mange års teknisk erfaring og en stor know-how indenfor 3D-print og industriel fremstilling af mekaniske modeller. Fra prototyper, til færdige modeller og produktion.

Lars kan således give sparring i forhold til:
• Idefase til færdigt produkt.
• Materialevalg.
• Fremstillingsmetoder og -processer.
• Leverandørvalg.
• Myndighedsgodkendelser.
• Patentsøgning og - overvågning.

Besøg hans Linkedin her

Henrik Christiansen

Storkundechef Danske Andelskassers Bank
Som person er Henrik optimist, udadvendt, nysgerrig og meget resultatorienteret. Henriks stærke sider er indenfor økonomi, finansiering, risikostyring og strategisk sparring. Herudover har han erfaring med undervisning, ledelse og bestyrelsesarbejde/Advisory Board.

Besøg hans Linkedin her

Ole Stabell

Direktør Danotek
Direktør og indehaver i mere end 35 år af virksomheden Danotek, der udvikler og producerer industriel elektronik. Ole har stor erfaring med relationsopbygning og samarbejde med kunder i alle faser af produkternes levetid. Ole er en erfaren mentor og har givet gode råd og tips samt delt ud af sin viden til mange virksomheder gennem årene.

Besøg hans Linkedin her

Pia Højlund Juul

Director, BDO
Pia har mange års erfaring inden for revision og regnskab og er specialiseret i små og mellemstore virksomheder. Pia er meget løsningsorienteret, og søger individuelle løsninger alt efter kundens behov.

Besøg hendes Linkedin her

Anders Fisker

Chief Financial Officer, RBN Holding ApS
Anders har mere end 30 års erfaring som økonomi- og IT-ansvarlig og som sparringspartner i ejerledede SMV'ere. Han har de seneste 20 år arbejdet bredt med virksomhedsudvikling, herunder strategi, internationalisering, salgsmodning, M&A-aktiviteter, Etablering og udvikling af interne IT-systemer/processer.

Besøg hans Linkedin her

Karl Bendtsen

Vice President, Mita Teknik
Karl har mere end 30 års erfaring med ledelse og virksomhedsdrift i forskellige virksomheder heraf 2,5 år i udlandet. Karl har stor fokus på kundeområdet og bl.a. viden om - hvordan der skabes vedvarende værdi gennem længerevarende kunderelationer. Har har en uformel og åben tilgang til de problemstillinger han arbejder med - og har et stort fokus på at være løsningsorienteret.

Besøg hans Linkedin her

Kim Holst

CEO/ Partner i HowToWin
Kim har mere end 25 års erfaring fra internationale og danske virksomheder inden for BTB, BTC, BTP med produktion, service, salg og ledelse. Han har erfaring med opstart af vækstvirksomheder og har bidraget væsentligt til succesfulde turnarounds.

Besøg hans Linkedin her

Anders B. Christensen

Assurandør, CCO, Care-4 Forsikringsagentur
Anders har mange års erfaring fra bl.a. IT-branchen med salg og marketing, ledelse og forretningsudvikling. Han er en dedikeret og positiv person, der tror på at held opstår gennem hårdt arbejde. Som mentor er Anders parat til at give sine erfaringer videre og hjælpe de lokale virksomheder i deres udvikling.

Besøg hans Linkedin her

Poul Erik Nielsen

Erhvervskundechef – Danmarks Eksport – og Investeringsfond
Poul Erik har mange års erfaring fra den finansielle sektor. Han har beskæftiget sig med ledelse gennem en årrække, og har desuden opbygget stor erfaring inden for rådgivning af små og mellemstore virksomheder.

Besøg hans Linkedin her

Jesper Lorenzen

Adm. direktør, medejer, Madsen Vinduer & Døre ApS
Jesper er en stifinder i stormvejr. Han er meget proaktiv og vedholdende, løsnings- og resultatorienteret og har naturlig flair for forretningsskabelse. Han er uddannet som civilingeniør, og efter en længere karriere i Grundfos er han i dag indehaver af en højt-specaliseret produktion af vinduer og døre.

Besøg hans Linkedin her

Pia Bylling-Westergaard

Bestyrelsesmedlem Kultur & Handelscenter Underværket
Pia er uddannet indenfor Sustainability Management og kommerciel forretningsudvikling og har arbejdet for store danske design- og modebrands - primært i high-end segmentet.

Hendes store interesse og viden indenfor bæredygtighed bruger hun idag til at hjælpe virksomheder med den grønne omstilling.

Desuden har hun erfaring med at arbejde med verdensmål, cirkulære forretningsmodeller, strategi, coaching, salg, B-t-B, B-t-C, rådgivning, eksport, konceptudvikling, projektledelse og marketing. Hun er ligeledes aktiv indenfor bestyrelsesarbejde.

Besøg hendes Linkedin her

Lene Nørgaard

Freelance konsulent, Nørgaard Vision Sparring
Lene har mere en 25 års erfaring med kommunikation, markedsføring, strategi og ledelse. Har tidligere været Citychef i Randers samt marketing-og eventchef i Randers Storcenter, og har stor viden om bl.a. detailbranchen.

Hun kender netværk og samarbejder i Randers, og har stor erfaring med fællesskaber og tiltag, der har bragt Randers på landkortet. Lene har siddet på ”begge sider af bordet” inden for markedsføring, og har viden om tværgående samarbejder med kommunikations- og mediebureauer.

Hun har en stærk indgangsvinkel på bæredygtig kommunikation – herunder også bæredygtig forretningsforståelse samt ESG. Desuden arbejder hun med bestyrelser, forretnings- og procesoptimering.

Besøg hendes Linkedin her

Picture of Torsten Westh

Torsten Westh

5210 0925
tw@BusinessRanders.dk
Erhvervkonsulent

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.