Medlemsfordele | Medlemsliste

Efteruddannelse

Efteruddannelse

For at få sig en god karriere med masser af spændende jobmuligheder gælder det om at have de rette kompetencer, der både er efterspurgte og fremtidssikrede. Ovenstående kan du sikre dig med løbende kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Når du arbejder, er det ganske naturligt, at du gennem tid tilegner dig en masse kompetencer, der er yderst væsentlige for din karriere og din videre udvikling.

Det er dog ikke altid, at disse kompetencer er nok for, at du på længere sigt kan opretholde eller få succes på arbejdsmarkedet. Det er nemlig vigtigt, at man er i stand til at udvikle sig med tiden og hele tiden have fingeren på pulsen i forhold til, udviklingen der sker i den branche du befinder dig i.

Vær opmærksom på dit fagområde

Hvis du går med overvejelser om, hvordan du udvikler dine kompetencer, så tag et kig på det fagområde du beskæftiger dig med. Alle fagområder er konstant under udvikling både i forhold til teknologi, men også i forhold til ny vigtig viden, der gør det muligt for dig at udføre dit arbejde bedst muligt.

Det er derfor vigtigt, at du hele tiden arbejder på at udvikle og forbedre dine kompetencer, hvilket du kan gøre med flere forskellige relevante efteruddannelser.

Efteruddannelse i Randers

Der findes masser af muligheder for efteruddannelse i Randers og omegn. Der er både efteruddannelsesmuligheder hos vores lokale uddannelsesinstitutioner Tradium og EA Dania, men også hos lokale private uddannelseshuse samt de to universiteter i Aarhus og Aalborg.

Hos Business Randers vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dig og dine medarbejdere. For hvis ledere og medarbejdere udvikler sig, så gør deres virksomhed sandsynligvis også.

Har du spørgsmål til kompetenceudvikling og efteruddannelse er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.