Medlemsfordele | Medlemsliste

Iværksætterprisen

Til Randers Business Awards uddeler Business Randers hvert år årets Iværksætterpris.
Prisen “Årets Iværksætter” går til en iværksætter, der har startet en virksomhed, som har et stabilt vækstpotentiale og arbejder med innovative løsninger. Virksomheden skal have et CVR-nummer, der er under tre år gammelt.

Her kan du se, hvem der var nomineret i kategorien og hvilken iværksætter, der løb med årets iværksætterpris.

Agriteam Bernt Villadsen

er en lille virksomhed bestående af landbrugsmæglere med stort lokalkendskab og store ambitioner. Et ønske om at opfylde kundens behov er, hvad der driver teamet hos Agriteam Bernt Villadsen. Virksomhedens vigtigste opgave er at hjælpe mennesker nemt, sikkert og effektivt videre, når de ønsker at sælge en landbrugsejendom, det gør de med stor professionalisme og personlighed. Agriteam Bernt Villadsen har altid fokus på at være sælgerens loyale samarbejdspartner og rådgiver.

Mobilplan

har de fokus på at ingen virksomheder er ens, derfor har de skabt et digitalt projektstyringsværktøj til håndværkere- og entreprenører. Et modulært softwaresystem med uanede specialtilpasninger defineret ud fra den enkelte virksomheds specifikke behov.
Mobilplan har, gennem sin unikke rejse, været drevet af et ekstremt dedikeret og stolt team og kan den dag i dag kalde sig håndværkerens og entreprenørens uundværlige følgesvend indenfor digital projektstyring og planlægning.

ivaerksaetterpris

El Recyckling

er en virksomhed, der er stiftet med formålet om at sætte fokus på bæredygtig genbrug af elektronik. Baseret på cirkulær økonomi arbejder virksomheden for at gøre en forskel i IT-branchen både økonomisk og miljømæssigt. Med fokus på FN’s verdensmål nummer 12, sikrer El Recycling at reducere aftrykket på naturen med håndtering af aflagt elektronik på en social ansvarlig måde. Virksomheden tager et stort socialt ansvar og med en mission om at forbedre mulighederne for job for udsatte mennesker tilbyder de forskellige beskæftigelsesforløb.  

Vil du vide mere om Randers Business Awards? Besøg deres hjemmeside her.

Picture of Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.