Medlemsfordele | Medlemsliste

Stigende antal gazellevirksomheder i Randers

Dagbladet Børsen har netop offentliggjort den årlige gazelleliste, dvs listen over de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

I 2022 er i alt 2651 virksomheder landet over blevet tildelt prisen som gazelle, heraf ligger de 39 indenfor Randers Kommune.

Gazellevirksomhederne er i høj grad med til at skabe vækst, jobs og optimisme – derfor er det vigtigt at følge med i udviklingen af denne type virksomheder.

Som det fremgår af nedenstående opgørelse over gazellevirksomheder i Randers Kommune er der sket en pæn stigning i antallet de seneste to år, og man er tæt på

de 42 virksomheder, der blev kåret i rekordåret 2018.

Antal gazellevirksomheder beliggende i Randers Kommune 2016-2022

2016201720182019202020212022
30394235252839

Gazellerne tilhører i 2022 (som de øvrige år) et bredt udsnit af brancher – nævnes kan transportbranchen, IT, genanvendelse af plast, VVS, marketing, ejendomsmæglerbranchen, CSR arbejde.

At virksomhederne er spredt godt ud på forskellige brancher og at flere af virksomhederne kåres flere år i træk er gode tegn.

At væksten er spredt ud på flere områder gør således at man er knap så sårbar, når økonomien går i recession, desuden viser kåringer flere år i træk at det i høj grad ikke er døgnfluer der kåres, men mere bestandige og solide virksomheder.  

Kriterierne for at blive gazellevirksomhed kan læses her:

https://borsen.dk/gazelle/om-borsen-gazelle/#kriterier

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.