Medlemsfordele | Medlemsliste

Randers Cityforening og Business Randers starter en ny rejse sammen

Ja, undskyld mig, men vi starter ikke med at ”gå i kanen med hinanden og få fælles økonomi”. I stedet starter vi med ”at mødes på cafe, flirte lidt og få en bedre forståelse for hinanden, og derved få identificeret vores fælles interesser, og hvor det er vi kan spille hinanden gode”. Det synes begge parter er en god og en ordentlig måde at starte et forhåbentlig godt og frugtbart samarbejde baseret på gensidig tillid.

En ting er dog klart. Vi ønsker begge en levende midtby med gode og velfungerende detailhandelsbutikker. Det ønske er jeg sikker på, at vi deler med borgere, virksomheder, den kommunale forvaltning og vores lokalpolitikere. En stærk og levende midtby er afgørende for os alle.

Det har været vigtigt for Randers Cityforening og for Business Randers, at vi får en ordentlig forståelse for hinandens styrker, og hvor det er, vi sammen skal sætte ind for at få den største effekt af vores indsats.

Derfor har vi valgt, at Randers Cityforening får en observatørpost i Business Randers’ bestyrelse og omvendt får Business Randers en observatørpost i Randers Cityforenings bestyrelse.

Jeg håber og tror på, at denne rejser, vi nu er startet sammen, vil bringe meget godt med sig for midtbyen og detailhandlen i midtbyen.

Jeg ønsker dig en god sommer.

 

Med venlig hilsen,

Jens E. Kristensen

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.