Medlemsfordele | Medlemsliste

Mød Grethe fra Tøttrup Translation

Grethe Tøttrup byder os velkommen

Grethe Tøttrup byder os velkommen i sit hjem i Øster Bjerregrav, hvor hun bor med sin mand og driver sin virksomhed Tøttrup Translation. Nedenfor kan du læse mere om Grethes historie, hvor hun henter inspiration fra, og hvilke mål hun har for fremtiden.

Hvem er Grethe?

Grethe Tøttrup fra Tøttrup Translation er statsautoriseret translatør og tolk i engelsk. Derudover er Grethe uddannet i tysk og har sammenlagt mere end 30 års erfaring med sprog i det private erhvervsliv og den offentlige sektor.

Grethe har siden, hun var ung altid været interesseret i sprog og fandt hurtig interessen for at gøre sprog og oversættelse til sin levevej. Hun blev færdiguddannet Cand.ling.merc i 2005 og har siden erhvervet sig erfaring som selvstændig konsulent i Grundfos samt som underviser på AOF, VUC og HF. Grethe har desuden haft et hav af opgaver som freelance translatør hos små, mellemstore og helt store virksomheder både i ind- og udland.

Grethe sætter en ære i ikke bare at oversætte teksten ord for ord, men at oversætte så selve betydningen og indholdet bliver oversat korrekt med en høj standard. Grethe har et ønske om at undervise i juridisk sprog og viderespecialisere sig inden for engelsk.

Grethe i kontakt med Erhverv Randers

Efter at have deltaget i Erhverv Randers’ forløb ”fra ledig til iværksætter” fik Grethe blod på tanden for at springe ud som fuldtidsselvstændig translatør under navnet Tøttrup Translation. Her fik hun en masse værktøjer med i rygsækken til at kunne starte op for sig selv, hvilket blev en realitet i 2018.

Grethe bruger her forskellige onlineportaler til at finde kunder, og driver desuden en hjemmeside samt Facebookside, og arbejder derudover på at få endnu mere gang i sin LinkedIn profil. Grethe bruger også meget tid i et af byens lokale netværk, Netværk Randers, hvor hun også indhenter meget inspiration.

I dag kan man kontakte Grethe for oversættelser fra dansk til engelsk/tysk eller engelsk/tysk til dansk eller individuelle kurser for både private og virksomheder. Man kan finde kontaktoplysninger på Grethe på: grethetottrup.dk

Har du brug for hjælp?

Går du med en drøm om at åbne din egen butik, eller har du allerede en veletableret virksomhed, men mangler sparring på dine ideer, så tag endelig kontakt til en af Erhverv Randers’ erhvervskonsulenter. Du kan finde kontaktoplysninger lige her.

Grethe fra Tøttrup Translation
Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.