Hestens Hule

Hos Business Randers er vi blevet inspireret af succes-programmet ‘Løvens Hule’. Med troen på at udviklingen i virksomhederne og blandt iværksætterne vil skabe fremtidens vækst rækker vi ud til de randrusianske iværksættere og vækstvirksomheder med behov for investering, der har mod på at stå ansigt til ansigt med skarpe lokale investorer.

SKAL DU VÆRE MED I HESTENS HULE 2024?

Datoen er ikke klar endnu, men følg vores nyhedsbrev, hvor vi løbende lægger opdateringer op.

Hvad er Hestens Hule?

Hvert år afholder Business Randers Hestens Hule. I Hestens Hule vil du som iværksætter få mulighed for at pitche din idé for de dygtige og skarpe, lokale investorer.

Vores erhvervskonsulent Jesper Lieberknecht og Eventkoordinator Tanja Skjødt-Jakobsen søger for at tage dig i hånden, så du er klædt ordentlig på til at møde Hestene. Der bliver bl.a. set på både økonomi, jura og markedsføring samt gode råd til præsentationsteknik.

Så er det tid til at møde hestene!

Efter dit pitch ville hestene tage stilling til om dit koncept er noget for dem, og evt. byde ind med enten en investering eller hjælp til den videre forretningsudvikling.

Udover at du har muligheden for at gå fra Hestens Hule med en interesseret investor, har du også muligheden for at snuppe titlen for den bedste idé. Med den titel følger en præmie på 25.000 kr., der er sponsoreret af Vestjysk Bank og ikke mindst forskellige former for virksomhedsrådgivning alt efter, hvad du har brug for.

Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at tage fat i Jesper på 52 10 09 22!

Jesper Lieberknecht

Jesper Lieberknecht

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.