Medlemsfordele | Medlemsliste

Årets Business Q-vinder

Lisbeth Grove Mikkelsen 

står bag Wallpipe, der forvandler genbrugte vandrør til håndlavede lamper, der skaber æstetik og hygge og historie i hjemmet. Hver enkelt lampe er unikt og råt håndværk. Wallpipe har fokus på bæredygtighed og arbejder ud fra FN’s Verdensmål bl.a. ved at bruge genanvendelige materialer. Virksomheden har også et stort fokus på socialt ansvar og ansætter medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet, for at give dem en chance til og værdien tilbage i hverdagen.

Rina Hansen

har bragt nyt liv i Randers’ ældste virksomhed: Hæderkronede Randers Handsker. Rina har international erfaring med branding for kendte fashion brands, og hun forstår at nå ud til det nationale og globale marked på en tidssvarende måde. Randers Handsker har produceret håndlavede handsker siden 1811 og Rina har stor respekt for Randers Handskers rige tradition og håndværk -og formår, trods fornyelse, at fastholde virksomhedens værdier. I april 2022 fik Randers Handsker nye smukke lokaler i Torvegade, som er et oplevelsesunivers, der emmer af kvalitet.

Lise Reo

er autodidakt guldsmed og stifteren af Libopé Jewels og Sorelle Jewellery. Hun solgte dog Sorelle fra for 3 år siden og har siden hen stiftet Libopé. Lise laver nogle fantastisk smukke unika håndlavede smykker. Smykker der ofte kun fremstilles 1 styk af hvert af. Hun er en ung pige med ben i næsen, som på fineste vis driver butikken. Hun er om nogen beviset på at ihærdighed og tro på sig selv holder gang i hjulene, og hun har formået at skabe et stort brand. Hun har lavet sine smykker siden 2009, og har bevist at troen på ideen kan flytte bjerge.

Picture of Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.