HR-Netværk

Netværk med gode muligheder

Business Randers som er det lokale erhvervs- og udviklingsråd har skabt HR-netværket, der er for dig, som er på jagt efter nye input, og som samtidig er indstillet på at udveksle erfaringer og dele viden med netværkets mange deltagere.

HR-netværket er for små og mellemstore virksomheder, der føler et behov for at sparre om forskellige problemstillinger inden for HR-området.

Et godt og solidt udbytte

Når vi mødes i HR-netværket, spiser vi morgenmad sammen og snakker lidt om nye erfaringer og oplevelser siden sidst. HR-netværket er til for, at vi kan dele vores viden og ressourcer så vi går fra hvert enkelt møde med et godt og solidt udbytte.

Det er Business Randers’ mål at skabe et netværk, hvor man har mulighed for at diskutere de problemstillinger og dilemmaer, man som HR-medarbejder kan løbe ind i, i dagligdagen og ofte sidder alene med. HR-netværket skifter som oftest lokation fra gang til gang og har en varighed på ca. to timer.

HR på alle niveauer

Gruppen er åben for alle brancher og niveauer. I HR-netværket deltager alt fra HR-konsulenter og HR-chefer til selvstændige, der skal til at ansætte deres første medarbejder. Det vigtigste for os er, at du er interesseret i at deltage i debatten om HR-spørgsmål på alle niveauer. For at HR-netværket kan skabe værdi for alle deltagere er det vigtigt, at du er indstillet på at medvirke til en god dynamik og lærerig samtale, så netværket i sidste ende skaber gevinst for alle.

I HR-netværket skal det være muligt at diskutere alle facetter i HR-disciplinen, der involverer ledersparring, rekruttering, uddannelse, personaleadministration- og jura, udvikling, HR-ledelse og meget mere. 

Vil du være med?

Det koster 500 kr. ex moms årligt for Business Randers’ medlemsvirksomheder at deltage i HR-Netværket. – For ikke medlemmer koster det 3.500 kr. ex moms pr. år.

Har du spørgsmål til HR-netværket eller er interesseret i at deltage, kan du kontakte vores eventkoordinator Tanja Skjødt-Jakobsen for yderligere information, kontaktoplysningerne finder du nederst på siden. HR-netværket mødes ca. fem gange om året, du kan tilmelde dig de forskellige netværksmøder via vores arrangementsliste.

Er du interesseret i at høre, hvad Business Randers kan gøre for dig og din virksomhed, kan du booke et møde med en af vores erhvervskonsulenter og få en uforpligtende snak.

Jesper Lieberknecht

Jesper Lieberknecht

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.