STRATEGI MASTERCLASS

Hvis du gerne vil undgå at være en del af nedenstående nedslående fakta om strategi, så kom og vær med på denne strategi masterclass, hvor du vil få helt konkrete værktøjer samt en hands-on strategimodel, der netop hjælper dig og din virksomhed til at være blandt mindretallet der lykkes med strategien, til gavn for din virksomhed fremadrettet:

  1. 70% af strategi fejler (McKinsey)
  2. 60-90% af strategi implementering fejler (Harvard business Review)
  3. 71% af medarbejderne kender ikke strategien og 74% af dem ved ikke hvordan de skal eksekvere på den (Forbes)
  4. 70% af topledelsen er utilfredse med selve strategi processen (McKinsey)

 Masterclass’en vil være et mix af ny viden, en hands-on strategimodel samt sparring på din virksomheds strategi.

 

Om instruktøren Poul og von Wowern Consult

Poul von Wowern driver von Wowern Consult, hvor han hjælper virksomheder med strategi og hele deres kommercielle tilgang. Poul har relevant og konkret strategierfaring fra bl.a. BDO, Grundfos samt Maersk. Han er også Associate Professor på VIA University College, hvor han igennem 6 år har undervist i Strategi og leverer høj kvalitet i formidling og en hands-on lærings-tilgang. Poul leverer evidensbaseret viden og værktøjer, som er i top og hjælper dig til at se hele din strategiproces i et nyt pektiv samtidig med, at det hele er gjort simpelt og hands-on, så du kan bruge det direkte i din hverdag.

 

Om arrangementet:

Start: 13. April, 2023 14:00

Slut: 13. April, 2023 17:00

Sted:Business Randers

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.