Mentorpanel

Vil du gerne udvikle din virksomhed med hjælp fra erfarne erhvervsledere, så er vores mentorpanel måske svaret? Mentorpanelet kan give dig sparring omkring udviklingen af din virksomhed, og hvor du skal fokusere din indsats.
Mentorpanel

Udvikl din virksomhed og fokuser din indsats

Du savner måske et overblik over, hvor du skal bevæge dig hen i forhold til salget, du mangler måske sparring i forhold til, hvordan din organisation skal bygges op eller måske skal du til at prioritere de arbejdsområder, du gerne vil have fokus på? Det kan de erfarne erhvervsledere, som er en del af vores mentorpanel hjælpe dig med. 


Hvordan foregår et mentorpanel?

  • Sammen med en af Business Randers’ konsulenter vil du gennemgå, hvordan en mentorsession rent konkret forløber.
  • Du skal derudover udfylde en selvanalyse, som er ca. 10 spørgsmål om din virksomhed, og et væksthjul, som er en umiddelbar vurdering af din virksomheds styrker og svagheder.
  • Når selvanalysen og væksthjulet er udarbejdet, sendes det til mentorerne – ca. en uge inden sessionen.
  • Selve sessionen varer 2 timer, hvor mentorerne giver inspiration til virksomhedens fremtidige fokus og udviklingsmuligheder.

Vi har fået mange af de ting, vi arbejder med eller skal til at arbejde med, bekræftet. Vi står lige nu på et sted – hvor vi ikke helt ved, hvor vi skal gå hen. Det skal vi bare have fokus på – og så må vi ty til nogle af de muligheder, der kom op på mødet.

– Direktør Anders Bay, Systemcenter Randers 

Hvem er mentorerne?

Vores mentorpanel består af flere forskellige toneangivende og erfarne erhvervsfolk, som ønsker at give inspiration til virksomheder, der gerne vil skabe vækst og udvikling. Panelet sammensættes alt efter behov, og der kan trækkes på kræfter inden for brancher som administration, HR, marketing og forretningsudvikling.  

Hvad koster det at deltage på vores mentorpanel?

Vores mentorpanel er skabt for at hjælpe virksomheder, som på flere forskellige måder føler, at de er groet fast. Det er en mulighed, vi giver vores medlemsvirksomheder, for at skabe et forum, hvor de har mulighed for at få nyttig sparring og inspiration til videreudvikling af virksomheden. Derfor er vores mentorpanel gratis for alle virksomheder, der er medlem af Business Randers. 

Hvornår kan man komme til?

Der afholdes session i vores mentorpanel cirka en gang om måneden, med undtagelse af juli. Sessionen foregår hos Business Randers fra kl. 15 – 17 eller efter aftale.

Ønsker du at høre mere om eller komme med i Mentorpanelet, så skal du kontakte vores erhvervskonsulent Torsten Westh. 

Torsten Westh

Torsten Westh

5210 0925
tw@BusinessRanders.dk
Erhvervkonsulent

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.