KLIMA BOOT CAMP

Er det nu I skal lære at lave jeres første klimaregnskab? 

Måske spørger jeres kunder allerede nu ind til, om I har et klimaregnskab? Måske efterspørger jeres kunder CO2-data fra jer til brug i deres eget klimaregnskab, eller måske forventer I, at de inden for kort tid kan finde på at kræve, at I udarbejder klimaregnskab som betingelse for fortsat samarbejde? Det kan selvfølgelig også være, at I har et ønske om at lære at lave det første regnskab, så I har ro i maven for fremtiden, eller så I fx kan reducere jeres udgifter til energi, materialer og ressourcer?  

Nu har virksomheder i Randers og omegn muligheden for at få styr på deres klimaregnskab. I samarbejde med EnergySolution og Randers Kommune afholder Business Randers en 2 1/2-halv-dages læringsforløb, hvor deltagende virksomheder konkret lærer at lave klimaregnskab med brug af det offentligt-tilgængelige beregningsværktøj Klimakompasset.

Læringen foregår ved, at man under forløbet guides i og lærer hvordan man finder sin egen CO2-data og sætter dem rigtigt op som et klimaregnskab. Når Boot Campen er færdig vil man stå tilbage med et første klimaregnskab og evnen til at arbejde videre med det efterfølgende. 

Forløbet varetages af EnergySolution, som ligger i Tilst ved Aarhus, der rådgiver virksomheder i bl.a. energioptimering og bæredygtighed. Oliver Fjellander, der er specialist i klimaregnskab, vil stå for undervisningen. Oliver er uddannet civilingeniør og har lavet klimaregnskab for en lang række virksomheder og arbejder til daglig også med beregning af CO2-udledning på produktniveau (livscyklusvurdering).

Så undervisningen er i mere end sikre hænder rent fagligt. På de to læringsmoduler vil EnergySolution også stille med en forretningsudvikler med speciale i planlægning og eksekvering af CO2-reduktionstiltag. Så der vil også blive mulighed for at få sparring til konkrete tiltag, der kan reducere dit CO2-aftryk.

Vigtig infomation:

  • Forløbet strækker sig over: d. 8, 9 og d. 22. november.
    Vi sørger for forplejning.

  • Der er kun 10 pladser – først til mølle!

  • 1 tilmelding pr. virksomhed, gælder for 2 personer.
    (Vi kontakter jer efterfølgende for den resterne infomation)

 

Om arrangementet:

Start: 8. November, 2023 08:00

Slut: 22. November, 2023 16:00

Sted:Business Randers

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.