Årets Virksomhed

HF Christiansen A/S er en international producent af cykler og et af verdens ældste cykelfirmaer. Virksomheden designer, fremstiller og sælger med stor succes en række kendte danske og internationale cykelmærker. Virksomheden der blev etableret tilbage i 1903, er i stadig udvikling og formår på glimrende vis at følge med tidens trends og tendenser. Kerneforretningen i HF Christiansen-koncernen er cykler og tilbehør til cykler. I 2016 åbnede HF Christiansen en ny produktion af cykler i Danmark under navnet Bike By Gubi, og kan næste år fejre 120-års jubilæum.

Vulkan er en dansk familievirksomhed som producerer ­slidbanedæk af den allerbedste kvalitet. Virksomheden ved at gode kvalitetsdæk har en uvurderlig og positiv betydning for vognmandens brændstoføkonomi og sikkerhed. Hos Vulkan har man stor fokus på at skåne miljøet og tage miljørigtige valg. Det betyder, at 40% af alle nye dæk på lastbiler og busser i dag er regummierede. Den gode tone smitter af på arbejdsglæden og dermed i sidste ende på kvaliteten af virksomhedens produkter og serviceniveauet overfor kunderne.

Nü Danmark blev introduceret første gang i Danmark i 1997. Drømmen var at skabe et univers af sofistikeret, rå og feminin mode med den stærke og stilbevidste kvinde i fokus. Virksomheden formår på skønneste vis at være ’inspirerende stylister’ for kvinder, som ønsker at skille sig ud på en rå, sofistikeret og feminin måde. Virksomheden har stor fokus på etisk produktion og gode arbejdsforhold og blev meget hurtigt et efterspurgt brand. Kollektionerne forhandles i dag i førende modebutikker overalt i Europa, Skandinavien, Canada, USA og Australien.

Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.