Medlemsfordele | Medlemsliste

Årets Vækstvirksomhed

Kronjyllands El-service ApS

der startede op i 2018, er en dynamisk og engageret autoriseret el-virksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor installation, service og vedligeholdelse af elektriske installationer. Det er virksomhedens mission at være blandt Østjyllands bedste leverandører af tekniske samlede løsninger inden for EL, sikring, tele- og datainstallatør samt vedvarende energiløsninger til privat, erhverv og offentlige instanser. Kronjyllands EL-Service har på kun 4 år vokset sig til at være en af de største elinstallatører i Randers.

EHJ Energi A/S

er en danskejet virksomhed med base i Randers, som producerer biomasse til en række danske energivirksomheder. Virksomhedens biomasse bliver brugt til at skabe bioenergi, som deres kunder forvandler til miljørigtig strøm og varme. Vedvarende energi er vejen frem, hvis danskernes energiforbrug skal sikres i fremtiden. Derfor lægger virksomheden stor vægt på at lave miljørigtige løsninger til deres kunder. EHJ Energi har over de seneste år gjort en stor indsats og har virkelig fået hul på markedet og oplevet en imponerende vækst i både omsætning og indtjening.

A.E. Maskiner ApS

tilbyder køb, salg og reparation af landbrugs- og entreprenørmaskiner. De leverer gerne til hele landet, men du kan også kigge forbi deres flotte lokaler på Bronzevej lige ud til motorvej E45. De har deres eget reservedelslager, og kan derfor hurtigt levere fittings og reservedele ud af huset eller til eget værksted. Værkstedet har god plads og rigelig frihøjde, og kan derfor imødekomme det stigende behov ved reparation af større landbrugsmaskiner. A.E Maskiner har over de seneste 3 år oplevet en imponerende vækst i både omsætning og antal ansatte.

Picture of Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.