Årets Team

Teamet i Conmedia

er et bevis på, at energi, passion og fællesskabsfølelse giver resultater. Conmedia er den nye generation af dygtige markedsføringstalenter, der konstant har en nysgerrighed på at lære og udfordre hinanden til at blive bedre. Teamet består af mange forskellige kompetencer, og de formår altid at levere den perfekte kombination af personlighed, professionalisme og troværdighed. Det sociale fællesskab er virksomhedens største kendetegn, og alle medarbejdere bidrager til arbejdskulturen hver dag.

Teamet i MAKEEN Invirotech

har 30 dedikerede medarbejdere, der udvikler og bygger det første Plastcon anlæg på Randers havn samt udvikler teknologi til at nedbryde og genanvende vindmøllevinger. Teamet har arbejdet dedikeret og målrettet med at udvikle, designe og producere. Denne adfærd og team-spirit har bidraget positivt til MAKEENS vision og målrettet strategi om ”One Global Team”. Medarbejdere fra hele verden har fulgt dette spændende projekt og bidrager i dag til vækst i Makeen og Randers kommune.

Teamet i A1 Consult

formår på fineste vis at inddrage alle medarbejdere i strategi og videreudvikling af A1. Teamet har udpeget fælles værdigrundlag, de er helhedstænkende, værdiskabende, ansvarlige og ikke mindst nærværende. Der er stor fokus på medarbejdertrivsel, og der arbejdes altid på at sikre de perfekte rammer for både medarbejdere og samarbejdspartnere. Teamet hjælper store og små virksomheder i hele landet og gør en forskel, hvor land møder vand.

Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.