Medlemsfordele | Medlemsliste

Årets Paul Harris Rotary pris

Roger Buch

er en dansk ph.d. i statskundskab og forskningslektor i samfundsfag ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt centerleder for Media Maker Space sammesteds. Han har i mere end 25 år forsket i mange forskellige emner: partier, valg, lokale medier, borgernes holdninger til EU, mediernes dækning af international politik, public service-nyheder, demokratiets tilstand og borgernes brug af nyheder. Roger har udgivet mange bøger, og er en dygtig formidler og analytiker af kommunalt stof, især når det gælder de særlige forhold, der er for Randers på det punkt.

Svend Brinkmann har siden 2009 været professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet. Han er opvokset i Herning og er uddannet PhD i psykologi fra Aarhus Universitet. Brinkmann har skrevet og redigeret en lang række bøger og mere end 200 akademiske artikler. Hans forskningsinteresser omfatter psykologiens filosofi, moralpsykologi, etik og kulturkritik. Sved Brinkmann er en skarp analytiker og formidler af danskernes måde at tackle livet på, og nytænker på, hvordan vi kunne gøre tingene anderledes.

Kim Dalsgaard er direktør og passioneret ejer i Dansk Affaldsminimering, der kæmper en daglig kamp for et bedre klima. En lokal virksomhed, der renser vores plastaffald, og laver det til granulat, så det kan genbruges. Virksomheden tager et stort ansvar for det plastaffald vi skaber, samtidig med at de nedbringer CO2-udledningen. De sørger for, at plastaffaldet bliver i Danmark til gavn for både miljøet og danske arbejdspladser. Deres mission er, at den spildte emballageplast i stedet bliver genanvendt til produkter, vi har brug for.

Picture of Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.