Medlemsfordele | Medlemsliste

Årets kædebutik

Bog & Ide – Randers Storcenter

er en rigtig familiebutik, med populære varer til alle aldre, hvor god service altid følger med. Butikken og medarbejderne formår på fineste vis at være synlige og skabe gode og interessante events, hvor de ofte har besøg af forfattere og samtidig deltager aktivt i centerets andre aktiviteter. Bog & Idés mission er at give forbrugerne markedets bedste oplevelser via rådgivning og et bredt sortiment inden for bøger, kontor og trend” og de samarbejder med flere organisationer, som har særligt fokus på børns trivsel.

Tøjeksperten

er en dansk butikskæde. Butikken har de seneste år udviklet sig positivt både i den fysiske butik og digitalt. Her er der mulighed for at blive godt klædt på, uanset om det er habit eller smarte jeans. Butikken er superflot, og når man træder ind, møder man altid serviceminded personale, der giver en personlig oplevelse. Hos Tøjeksperten arbejdes der mod en mere bæredygtig fremtid, hvor der bruges mindre plastik og anvendes bæredygtige materialer. Søger man inspiration, kan man finde den på den digitale platform, hvor tøjeksperten er firstmover.

Skjoldburne

er en af byens hyggeligste specialbutikker med spændende vine fra hele verden. Her møder man smilende personale, der altid er med på events og skaber gode oplevelser for byen og kunderne. Og der deles glædeligt ud af viden omkring produkterne man finder i butikken. Personalet i Skjoldburne har også på fineste vis formået at løfte butikken digitalt og skabt en stor synlighed på deres digitale platform. I butikken er der både smagninger og inspiration, og der er udvidet med tapasbar, som giver mulig for afholdelse af arrangementer.

Picture of Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.