Årets Hæder

Vi Løber I Randers

har på ganske få år formået at sætte Randers på det lokale landkort med de aktive orange løbetrøjer, der pryder bybilledet 3 gange om ugen, og tager folket med på gratis motion og socialt samvær samt oplevelser i naturen. Om du er til løbetur eller en gåtur, så er alle velkomne i VLIR. Lone og Morten er passionerede pionérer, når det gælder frivillighed, og de brænder for at gøre en forskel med deres gratis løbeskole til borgere i Randers Kommune. De er suveræne til at samarbejde med lokale virksomheder. Senest et samarbejde med Randers Regnskov omkring Vi Løber i Regnskoven – der er ikke langt fra idé til handling, og dette nye samarbejde er kommet for at blive, ser det ud til.

Gudjon Oskar Smarason

er indehaver af Skousen i Randers og en utrolig dygtig relations- og værdiskabende person. Han bidrager med stor energi, engagement og idérigrigdom, til gavn for både Skousen, samarbejdspartnere, netværk og organisationer. Gudjon er meget imødekommende og glad og er altid klar med en hjælpende hånd. Gudjon går altid helhjertet ind i nye projekter. Han har stor fokus på udvikling i Skousen, og har på flotteste vis formået at løfte butikkerne i Randers. Han er en ildsjæl med stor passion for Randers, og generelt i alt, hvad han kaster sig ud i.

Torben Kjeldsen

bedre kendt i foreningslivet som Totte, har været forretningsfører i Randers gymnastiske Forening og en stor drivkraft i byen i over 25 år. Torben har altid mange forskellige bolde i luften og bidrager til, at alle kan få en sundere livsstil og et samvær omkring sport og foreningsliv. Torben er en kæmpe ildsjæl og igangsætter, der brænder for at gøre en forskel og kæmper til dagligt for motion til alle fra babyer til pensionister. Torben er meget vellidt, innovativ og nytænkende og er altid klar på at gribe et nyt projekt.

Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.