Medlemsfordele | Medlemsliste

Årets Ejerledede butik

Maak

er en livsstilsbutik, der har stormet frem både digitalt og fysisk. Her får man inspiration, god service, og lækre varer. Butikken er drevet af Majken, som med sit skønne personale altid formår at sætte kunden i fokus. I Butikken der ligger placeret i smukke lokaler i Houmeden, kan man opleve yoga i morgentimerne, inspirationsaftner for kunderne, og en butik, der summer af kreativitet. Majken har under Corona formået at løfte og styrke butikken digitalt, og hun har et stort fokus på konstant at følge med på udviklingen.

Byens ismejeri

laver de mest fantastiske is. I vinterhalvåret har butikken fået renoveret facade og etableret udeservering. Byens ismejeri bakker op om byens tiltag og bidrager til mange gode oplevelser på gågaden.  Butikken fremstår superflot og åben, med god mulighed for at sidde og nyde sin is. Hos byens ismejeri laver mejeristerne isen helt fra bunden, med en stor kærlighed for smag og kvalitet. Og det gælder i øvrigt også deres hjemmelavede flødeboller og velsmagende kaffe. Hos byens Ismejeri bliver man altid mødt af et venligt og smilende personale.


Armlæn Lounge Café

er drevet af Mark Wilhelmsen, der også driver; Restaurant NOK & Cafe Wilhelms. Armlæn Lounge Café ligger ved rød indgang i Randers storcenter og giver dig rig mulighed for at nyde de hyggelige omgivelser med lækre specialiteter. I loungen på 1. sal finder du specialudvalgte møbler og malerier, som sammen skaber en afslappet og rolig stemning. Mark er åben, innovativ og initiativrig. Han bakker altid op omkring nye tiltag for kunderne og turisterne. Igennem årene har han tilpasset butik og koncept efter markedet og ud fra kundernes ønsker.

Picture of Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.