Medlemsfordele | Medlemsliste

Årets CSR-virksomhed

Nemt og Rent

tilbyder rengøringsservice i hele Kronjylland, Himmerland og Århus-området. Nemt og Rent tilbyder jobmuligheder til en bred målgruppe, med fokus på et godt og trygt arbejdsmiljø for medarbejderne. Virksomheden understøtter deres vision om at udvise ordentlighed og grundighed ved at tilbyde grundig træning inden nye medarbejdere får deres eget selvstændige arbejdsområde. Hos Nemt og Rent er en grundværdi, at der er fokus på at give plads til forskellighed og at alle medarbejdere føler sig vigtige og en del af fællesskabet.

Borups Service er en ”non-profit” virksomhed med et socialt, sundheds- og miljømæssigt formål, der beskæftiger 110 ansatte indenfor en lang række serviceopgaver. Langt størstedelen af medarbejderne har fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser. Virksomhedens rekrutteringsstrategi er at inkludere mennesker fra udsatte grupper i samfundet og stadig tilbyde relevante opgaver på markedsvilkår. Borups Service har et mangeårigt samarbejde om rekruttering og udviklende virksomhedspraktik med Jobcenter Randers, og er samtidig en del af det rådgivende Advisory Board ”Dialogforum for job og vækst”.

C&L A/S har i mere end 60 år fremstillet mekaniske komponenter til industri i ind- og udland, og er højt specialiserede inden for dette område. Virksomheden udviser rummelighed ved at have en klar strategi om at prioritere en mangfoldig medarbejderflok på arbejdspladsen. Udover at ansætte medarbejdere i fleksjob er virksomheden dedikeret i deres samarbejde med Jobcenter Randers om udviklingsforløb og stiller praksisnære træningsbaner til rådighed for eksempelvis jobkandidater i ressourceforløb, som har fysiske og psykiske udfordringer. 

Picture of Tanja Skjødt-Jakobsen

Tanja Skjødt-Jakobsen

Book et møde

Ønsker du at få et uforpligtende møde med en konsulent hos Business Randers kan du kontakte os her.

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.